Ανανέωση Προσώπου Με ERBIUM PIXEL LASER

Η σύγχρονη τεχνολογία laser συνεχίζει να ερευνά νέους καινοτόμους τρόπους για τη βελτίωση του γηρασμένου δέρματος. Καθώς τα χρόνια περνούν, το δέρμα αρχίζει να φθείρεται και οι μελαγχρωματικές βλάβες και τα σπασμένα τριχοειδή κάνουν την εμφάνισή τους. Η υφή του δέρματος επιδεινώνεται  με τους διευρυμένους πόρους, τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και πιθανόν, με τις ουλές ακμής. Συνάμα, η έκθεση στον ήλιο και η κακή διατροφή επιταχύνουν την απώλεια κολλαγόνου και ελαστίνης.

Τα  laser προηγούμενης γενιάς προκαλούσαν πλήρη (100%) εξάχνωση της επιδερμίδας. Το γεγονός όμως αυτό απαιτούσε αναισθησία και ο ασθενής αντιμετώπιζε μεγάλη περίοδο αποθεραπείας. Τα τελευταία χρόνια οι έρευνες έχουν δείξει πως οι ασθενείς προτιμούν τις πολλαπλές επισκέψεις χωρίς πόνο και χωρίς χρόνο αποθεραπείας, από μία εφάπαξ επεμβατική συνεδρία που τους αναγκάζει να μείνουν στο σπίτι για αρκετό χρονικό διάστημα.

Η  επιστήμη έχει δώσει αυτή ακριβώς την λύση. Η τεχνολογία των laser έχει εισαγάγει μια νέα συσκευή «κλασματικής» τεχνολογίας, το Fractional Pixel Laser.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία πρωτοποριακή θεραπεία ομορφιάς, η οποία, με τη χρήση κλασματικού laser (eribium pixel laser),ανανεώνει ριζικά την εμφάνιση σας.

Η τεχνική εφαρμόζεται αποκλειστικά από το σύστημα Harmony Pixel Laser και προκαλεί ουσιαστική ανανέωση στο πρόσωπο διεγείροντας  την ανάπτυξη νέου κολλαγόνου. Με αυτόν τον τρόπο  βελτιώνεται δραματικά ο τόνος και η υφή του δέρματος.

Η κλασματική ανανέωση του δέρματος (Fractional Resurfacing) είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία, η οποία επιδρά σε ένα μέρος της συνολικής τετραγωνικής επιφάνειας της δερματικής βλάβης. Το σύστημα Harmony Laser με την κλασματική τεχνολογία Fractional Pixel, χρησιμοποιεί τεχνολογία μικρο-φακών για να δημιουργήσει ένα πλέγμα πολλαπλών μικρών επεμβατικών σημείων.

Η τεχνολογία erbium pixel laser ουσιαστικά δημιουργεί χιλιάδες μικροσκοπικές οπές στο δέρμα, χωρίς ωστόσο να τραυματίζει ή να επηρεάζει τους ιστούς. Με τη μέθοδο αυτή, κινητοποιούνται οι φυσικοί μηχανισμοί επούλωσης του οργανισμού, με αποτέλεσμα να δημιουργούν νέο και υγιές δέρμα, χρησιμοποιώντας ως απόθεμα τους υγιείς ιστούς και αυξάνοντας το κολλαγόνο.

Μία σειρά 3-5 συνεδριών με μεσοδιαστήματα 2 εβδομάδων είναι αρκετή για μια αποτελεσματική ανάπλαση, καθιστώντας το δέρμα πιο λείο, σφριγηλό και φωτεινό και χαρίζοντάς σας ένα πραγματικά νεανικό πρόσωπο.

Η θεραπεία Pixel laser χαρίζει ένα υπέροχο και λαμπερό δέρμα γιατί:

  • Εξαφανίζει λεπτές γραμμές και ρυτίδες
  • Μικραίνει τους εμφανείς πόρους
  • Επουλώνει τα σημάδια ακμής
  • Αφαιρεί το δέρμα που έχει καταστραφεί από την ηλιακή ακτινοβολία
  • Επιδιορθώνει μελαγχρωματικές βλάβες.

Η συγκεκριμένη μέθοδος εκτός από αποτελεσματική είναι και απολύτως ασφαλής, καθώς έχει λάβει την έγκριση από τον FDA, ενώ είναι γνωστή και ως «θεραπεία του Σαββατοκύριακου», καθώς η αποθεραπεία χρειάζεται μόλις 2 με 3 ημέρες, κατά τις οποίες το δέρμα σας θα είναι ελαφρώς ερεθισμένο.