Αποτρίχωση Laser

Το υπερσύγχρονο διοδικό laser Initia, εξασφαλίζει γρήγορη και ανώδυνη θεραπεία αποτρίχωσης. Απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. Μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε μαυρισμένο δέρμα. Έτσι δεν χρειάζεται να διακόψετε τις συνεδρίες τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

Συχνές Ερωτήσεις Για Την Αποτρίχωση Laser

Πόσες θεραπείες απαιτούνται;

Όλοι οι θύλακες της τρίχας διανύουν φάσεις ανάπτυξης και παθητικότητας. Δεδομένου ότι το laser επιδρά μόνο στους θύλακες που βρίσκονται σε ενεργητικό στάδιο, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της τριχοφυίας θα πρέπει και οι υπόλοιπες τρίχες να εισέλθουν στο πρώτο στάδιο ανάπτυξής τους. Γι’ αυτό το λόγο η θεραπεία επαναλαμβάνεται  έως ότου έχουν περάσει όλοι οι θύλακες το αναγεννές στάδιο. Για ένα μόνιμο αποτέλεσμα απαιτούνται έξι  συνεδρίες με μεσοδιαστήματα ενός έως δύο μηνών.

Πονάει η αποτρίχωση με laser;

Συνήθως η θεραπεία είναι ανώδυνη, χάρη στον ψυκτικό μηχανισμό που διαθέτει το  Initia. Βέβαια σε κάποιες περιοχές όπως στο μπικίνι, όπου η τρίχες είναι πιο παχιές, μπορεί να υπάρχει μια μικρή ενόχληση. Στην περιοχή αυτή μπορούμε να εφαρμόσουμε τοπική αναισθητική κρέμα για να γίνει η θεραπεία εντελώς ανώδυνα.

Μπορώ να χρησιμοποιώ άλλες μεθόδους αποτρίχωσης την ίδια περίοδο;

Στα μεσοδιαστήματα των συνεδριών, επιτρέπεται το ξύρισμα των τριχών σε περιοχές που μπορούν να ξυριστούν (π.χ. πόδια, μπικίνι, μασχάλες)

Τι πρέπει να προσέξω μετά από μια συνεδρία;

Μετά τη θεραπεία απαιτείται αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο και αντηλιακή προστασία. Επίσης μια ενυδατική κρέμα ή ένα γαλάκτωμα σώματος θα βοηθήσει το δέρμα να παραμείνει υγιές.