ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ (COOLSCULPTING)

Η κρυολιπόλυση είναι μία  πρωτοποριακή μέθοδος που αντιμετωπίζει οριστικά το επίμονο τοπικό  πάχος, χωρίς  την ανάγκη χειρουργικής επέμβασης.

Πρόκειται για μία επιστημονικά αποδεδειγμένη και κλινικά τεκμηριωμένη θεραπεία που «εξαφανίζει»  τα λιποκύτταρα  μέσω μιας φυσιολογικής διαδικασίας απόπτωσης. Η μέθοδος αναπτύχθηκε στο Harvard University από τους επιστήμονες Dieter Manstein ,MD και Rox Anderson, MD,PhD, οι οποίοι παρατήρησαν αρχικά πως τα παιδιά που τρώνε γρανίτα παγωτό έχουν «λακκάκια» στα μαγουλά τους. Αυτή  η παρατήρηση αποτέλεσε την βάση των μελετών για την ανακάλυψη της επαναστατικής θεωρίας της κρυολιπόλυσης, η οποία στη συνέχεια οδήγησε στην  κατασκευή της πρωτοποριακής συσκευής Coolsculpting.

Το μηχάνημα Coolsculpting που κατασκευάστηκε στις ΗΠΑ από την ZELTIQ , αξιοποίησε όλο το θεωρητικό επιστημονικό υπόβαθρο και δεν είναι τυχαίο πως πάνω από τριάντα κλινικές μελέτες επιβεβαιώνουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης συσκευής. Επιστέγασμα όλων αυτών είναι το γεγονός πως η κρυολιπόλυση με τη συσκευή Coolsculpting έχει πάρει την έγκριση του FDA (Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ.

Όλες οι κρυολιπολίσεις που διαφημίζονται δεν είναι ίδιες. Μόνο η συσκευή Coolsculpting έχει τις πιστοποιήσεις, τις πολυάριθμες μελέτες και τη συσσωρευμένη εμπειρία. Προσοχή λοιπόν στις απομιμήσεις

Στην Ελλάδα είμαστε από τους πρώτους που επενδύσαμε στο αυθεντικό μηχάνημα Coolsculpting, εκπαιδευτήκαμε σε αυτό και βοηθήσαμε εκατοντάδες ανθρώπους να χάσουν μόνιμα το τοπικό λίπος.

Η πολύχρονη εμπειρία μας σε συνδυασμό με την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα της αυθεντικής  coolsculpting συσκευής,  μας έχουν καταστήσει ειδικούς στην διαδικασία της κρυολιπόλυσης - κρυογλυπτικής.