Φωτοανάπλαση Προσώπου Με Τεχνολογία AFT

Καθώς γερνάμε, το δέρμα μας αντανακλά βλάβες λόγω της ηλιακής ακτινοβολίας και της καθημερινής καταπόνησης. Αυτό έχει σαν συνέπεια να αναζητάμε τρόπους μέσω της ιατρικής αισθητικής για πιο νεανική και λαμπερή εμφάνιση.

Η φωτοανάπλαση, μια από τις πλέον διαδεδομένες θεραπείες , αποτελεί την τέλεια και ασφαλή λύση, ενώ είναι εγκεκριμένη και από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (FDA).

Με την πρωτοποριακή τεχνολογία AFT (Advanced Fluorescence Technology), η φωτοανάπλαση εξαλείφει τις συνέπειες της φωτογήρανσης του δέρματος, αφαιρώντας αποτελεσματικά:

  • Πανάδες, κηλίδες και άλλες μελαγχρωματικές βλάβες
  • Ευρυαγγείες και άλλες αγγειακές βλάβες

Το παλμικό φως της AFT απορροφάται από τη χρωστική μελανίνη και τα αγγεία, εξαλείφοντας τα κατεστραμμένα σημεία του δέρματος και βοηθώντας στην ταχύτερη επούλωση του.

Μία ολοκληρωμένη θεραπεία με φωτοανάπλαση AFT διαρκεί συνήθως 5 συνεδρίες, ωστόσο τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά από τη 2η ή 3η συνεδρία.

Το αποτέλεσμα είναι νεανική, λαμπερή εμφάνιση με μία ασφαλή και ανώδυνη μέθοδο που δεν σας περιορίζει από τις καθημερινές σας δραστηριότητες.