Θεραπεία Ευρυαγγειών Με Nd:YAG laser

Η θεραπεία με laser μειώνει και εξαφανίζει αποτελεσματικά τις αγγειακές βλάβες των κάτω άκρων. Με ελάχιστες έως καθόλου παρενέργειες και χωρίς χρόνο αποθεραπείας, εφαρμόζεται εντός του χώρου του ιατρείου και είναι άκρως αποτελεσματική.

Σημαντικές Πληροφορίες Για Την Θεραπεία Ευρυαγγειών Με Laser

Το laser διεισδύει στο δέρμα και αυξάνει τη θερμοκρασία των φλεβιδίων, προκαλώντας την πήξη του αίματος με ασφάλεια. Tα υπό θεραπεία αγγεία σταδιακά συρρικνώνονται, γίνονται λιγότερο ορατά και τελικά εξαφανίζονται πλήρως.

Η θεραπεία μπορεί να κυμαίνεται από 15-30 λεπτά. O ακριβής αριθμός των θεραπειών εξαρτάται από το εύρος της αγγειακής βλάβης και την ανταπόκριση του κάθε οργανισμού στη θεραπεία. Στη θεραπεία με laser ανταποκρίνεται πολύ καλά μία πληθώρα αγγειακών βλαβών των κάτω άκρων, που κυμαίνονται από τις πλέον επιφανειακές μέχρι και τις πιο βαθιές .

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ των ενδείξεων για θεραπεία με laser συμπεριλαμβάνονται

• Tα αραχνοειδή αγγεία (μικρές ευρυαγγείες)
• Oι τηλεαγγειεκτασίες (μικρές μπλε χρώματος φλέβες)

Οι παράμετροι του laser είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να ταιριάζουν σε κάθε τύπο δέρματος διασφαλίζοντας μία εξαιρετικά αποτελεσματική αλλά ήπια θεραπεία. Ασθενείς όλων των δερματικών αποχρώσεων θεραπεύονται με ασφάλεια.